torstai 27. marraskuuta 2014

Lukemiset jäissä

Heh, eipä ole paljon päivitettävää blogiin mutta yritän jotain raapustaa. Lukemiset olleet jäissä nyt useamman viikon. Uusi työ ja haastavat ajat henkilökohtaisessa elämässä ovat vieneet ajatukset ja energiaa ei tunnu nyt iltaisin riittävän laskemiseen eikä lukemiseen. Tämä kierre pitäisi saada nopeasti poikki, ettei aikaa mene hukkaan. Mutta tilanne on todellakin haastava...

Hammaslääkis tuntuu edelleen hyvältä ajatukselta, mutta pientä epävarmuutta vielä on ilmassa...Uskon että ajatukset kirkastuvat viimeistään yliopistohaun auetessa. Päätös yleisen ja hammaslääkiksen välillä ei ole helppo, olen yrittänyt miettiä asiaa työn tekemisen kautta käytännönläheisesti. Suupatologia tuntuu kiinnostavimmalta erikoisalalta hampaan puolella, ainakin paperilta luettuna.

Mutta nyt pitäisi saada kotiasiat jotenkin järjestykseen, että saisin lukurauhan ja riittävästi aivokapasiteettia tiedon sisäistämiseen. Duunit lähtee kyllä pyörimään.


3 kommenttia:

  1. Heips, käy vaikka kurkkaamassa hammaslääkiksessä opiskelevien blogeja, pääset kurkistamaan opintoihin. Ihan mielenkiintoiselta vaikuttaa.

    Koita vaikka lukea tunti/ ilta iltalukemisina. Bilsaa, tai fysiikan ja kemian teoriaa :) asenteella, että onpas mielenkiintoista, ei pakosta. Kyllä se siitä lähtee vauhtiin taas. Voimia!!

    VastaaPoista
  2. Tsemppiä luku-urakkaan. Kannatan kyllä alan vaihtoa. Mieheni pääsi tänä vuonna yleiselle ja odottaa aivan innolla ensi elokuuta. Hän on pitkään jo pohtinut alanvaihtoa ja nytkin lueskelee vielä bilsan kirjoja. Ne jäivät pääsykoerytäkässä vähemmälle huomiolle. Ikääkin on 37 vuotta, kun aloittaa opinnot ja juristin koulutus on pohjalla. Eli haluan toivottaa sinulle todella paljon tsemppiä ja voimia lukemiseen. Unelmia kannattaa tavoitella ja uskoa tekemiseen. Itsekin alaa vaihtaneena voin sanoa, että kannatti! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä minäkin toivottelen tähän pimeään marras- eikun joulukuuhun. Toivottavasti saat luvut sujumaan. Itse sain kunnon motivaatiopotkun työpaikan huonojen uutisten myötä - karu muistutus siitä, että nykyinen mukava ja hyvin palkattu työni ei tule kannattelemaan eläkeikään asti. Fiilis on vähän sama kuin sinulla tuossa muutama kirjoitus sitten: pakko päästä sisään nyt. - Lyyra

    VastaaPoista