keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Isoja juttuja...

Pitkän hiljaiselon jälkeen väliaikaraportin vuoro. Lukemiset edelleen ihan yhtä jäässä kuin edellisessä postauksessa, mutta selitykset lukemattomuudelle ovat hyvät. Olen maininnut blogissa aiemmin, että yritän saada elämän palikat oikeaan järjestykseen ja se projekti on vienyt aikaa ja energiaa. Palikat edelleen hakevat hieman itseään, mutta hyvällä mallilla mennään.


Henkilökohtaisessa elämässä on tapahtunut paljon viimeisen puolen vuoden aikana. Mukaan mahtuu asumusero, äidin sairastuminen ja oma uupuminen töissä. Työasiat ovat nyt paremmalla mallilla uuden työnkuvan myötä ja äidin lääkitykset sairauden hoidossa on saatu kohdalleen. Asumuseron osalta mennään siinä, että tein tänään ostotarjouksen ikiomasta asunnosta. Apuva! Syksyn olen asunut vuokralla. Paljon on siis tapahtunut ja paljon tulee vielä tapahtumaan.

3 kommenttia:

  1. No huh. Hyvä kuitenkin kuulla, että palikat alkavat myös vähän loksahdella kohdalleen. Toivottavasti ostotarjous hyväksytään ja saat asumisjärjestelyt kuntoon. Täällä puolestaan haaveillaan koko talon pistämisestä myyntiin. Kuinka vapauttavaa olisikaan luopua omakotitalon töistä ja lainanlyhennyksistä ja heittäytyä vuokralla asuvaksi lähes kokopäiväiseksi opiskelijaksi... Muutettaisiin lähemmäs keskustaa ja luovuttaisiin autoista. No ei tule tapahtumaan, mutta haaveilla voi. Tsemppiä lukujen aloittamiseen. Kiva kun jaksat kirjoitella tänne, olen käynyt lähes päivittäin katsomassa onko uutta postausta tullut. - Lyyra

    VastaaPoista
  2. Voimia tosiaan, hurjaa tsemppausta täältä!!

    VastaaPoista