tiistai 27. toukokuuta 2014

Ohi on, mitäs nyt?

Kotona taas, Oulun keikka meni muuten ihan mukavasti mutta sain juuri koeaamuksi järkyttävän flunssan. Asiaa ei tietty auttanut yhtään se, että  nukuin koetta edeltävän yön tosi huonosti. Omenahotelli oli oikein hyvä, mutta ei vaan väsyttänyt. Kaikki asiat pyöri päässä ja mietin jopa kirjojen avaamista yöllä, mutta onneksi uni sitten tuli jossain vaiheessa. Aamulla oli herätys klo 6.30 ja yliopistolla olin ennen kahdeksaa, eli ehdin juomaan kahvit ja ihmettelemään menoa hetken aikaa. Porukkaa oli paljon liikkellä, koska yliopistolla oli samana päivänä lääkiksen kokeiden lisäksi myös DIA-kokeet. Saliin pääsin klo 8.40 ja sain ihan hyvän paikan edestä. Koe starttasi 9.05 ja ihmetys oli suuri kun en löytänyt paperikasasta aineistoa. WTF? Vähän jo alkoi naurattamaan, kun papereita selatessa tajusin mikä tulee olemaan tänä vuonna jumpan juoni (=pikalaskemista). Koe oli todella erilainen kuin viime vuonna: ei aineistoa ja useampi perustehtävä.


Ensimmäiset henkilöt poistuivat koesalista klo 10, lukumäärä oli noin viisi henkeä. Tosi moni oli kokeen aivan loppuun. Itse aloitin helpoilta näyttävistä fyssan tehtävistä, sitten bilsaa ja kemiaa yritin myös saada tehtyä. Monivalinnat jätin viimeiseksi, pisteitys oli taas tuttu eli vääristä vastauksista tuli miinusta. Aika loppui kesken kaikesta huolimatta; monivalinnat meni lotoksia ja muutamia tehtäviä en ehtinyt edes aloittamaan. Pääsääntöisesti tekemättömät oli kemiaa. Kokeen jälkeen fiilis oli hyvä ja on edelleen ihan hyvä. Vastausanalyysia en aio katsoa vähään aikaan, mutta se on varma että tämän vuoden pisterajat tulee olemaan tosi kovat. En usko että oma suoritukseni riittää sisään, mutta sen näkee sitten heinäkuussa. En lähde arvailemaan, ainakaan vielä.

Nyt on vähän hassu fiilis, kun ei tarvitse kaivaa kirjoja esiin. Kai tähän pian tottuu :) Miten teillä muilla meni, jotka olitte tänään kokeessa? Entä miltä on koe näyttänyt teistä, jotka olette jo sisällä?

1 kommentti:

  1. Kommenttien perusteella koe on ollut todellakin helpompi kuin viimevuotinen. Olet nyt parhaasi tehnyt ja kesä-heinäkuun vaihteessa kuulet tulokset. Ennen sitä on turha spekuloida sillä koskaan ei tiedä, miten lopulta käy. Itsekin halusin viime vuotisen pirullisen kokeen jälkeen unohtaa koko touhun ja palasin töihini - kunnes kaverini laittoi sitten kesäkuun lopussa tekstarin "Onneksi olkoon, pääsit lääkikseen!". Se ryökäle oli käynyt tarkistamassa tulokset ennen minua ja laittoi viestin kesken työpäivän, meni hiukan pasmat sekaisin. Sinullekin saattaa käydä samoin.

    VastaaPoista