perjantai 23. toukokuuta 2014

Aikataulut uusiksi

Minun piti jo sunnuntaina lentää Ouluun, mutta jouduin siirtämään lähdön maanantaille ja junakyytiin. Töissä tosiaan niin järjetön härdelli. Junassa on sitten hyvin aikaa vielä silmäillä asioita läpi :) Viime viikon lukemiset menneet ihan päin seiniä, kuten olen jo moneen otteeseen maininnut. Ärsyttää ja harmittaa!

Jos (ja kun...) ei tänä vuonna sisäänpääsy onnistu, niin ensi vuodeksi niin todella paremmat lomasuunnitelmat lukemista tekemään ja toteutan ne myös.

Tsemppiä kaikille viime päiviin! Oma itseluottamus aika huonossa hapessa nyt, mutta niillä mennään mihin aika aika ja mahdollisuudet riittäneet.

4 kommenttia:

  1. Sama tunne - töissä härdelli, kevät menty keskimäärin 10h/pv (+muutana viikonloppu) ja tietenkin ilman ylityökorvauksia. Lisäksi eväsivät virallisen lomapäivän pääsykoepäivälle, joten tiedossa kokeen jälkeen töitä vääntämään. Kostoksi pistin vuorotteluvapaakyselyä menemään... jos vaikka hoksaisivat, ettei tämä ole ihmisarvoista insinöörin kohtelua :)

    Lykkyä sinullekin kokeeseen - siellä hikoillaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tuntuu myös täällä siltä, että vuorokaudessa pitäisi paahtaa hommia 24 h jotta saisi tehtyä kaikki hommat mitä on päälle sysätty. Ihan hullua hommaa. Minulla vielä tiistain loma-anomukset vaiheessa; jollain konstilla sinne kuitenkin lähden. Prkl!

      Poista
  2. Tsemppiä!! Vaikka tuntuukin nyt siltä että viimeiset viikot on menny vähän plörinäksi, ni oothan sä tehnyt ihan hulluna duunia! Koita olla stressaamatta nää viimeiset päivät, ja ottaa vähän rennommin. Kertailet rauhassa asioita ja keräät voimia. Maanantaina sitten hirveä taistelutahto päälle, ja seuraavana aamuna voittajafiiliksellä kohti pääsykoetta! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Taistelutahtoa tulee löytymään, se on varma! Meinaa vaan tässä kaikessa muussa kiireessä unohtua koko pääsykoe, kun ei ole päässyt asioihin keskittymään :/

      Poista