lauantai 31. toukokuuta 2014

Asioiden edellä

Vaikka ei ole mitään syytä tässä vaiheessa pohtia käytännön järjestelyjä opiskelujen suhteen, niin väkisinkin ajatukset siirtyy siihen suuntaan. Omalla kohdalla sisäänpääsy Ouluun tarkoittaa isoa muutosta niin minun kuin lastenkin elämään. Ekat kaksi vuotta menisi melko pienellä päänsäryllä järjestelyjen suhteen, koska pystyisin hakemaan aikuiskoulutustukea ja viettämään paljon aikaa kotipaikkakunnalla "normaalissa" arjessa. Mutta mitä sitten, kun preklinikka suoritettu? Koulutustuki loppuu ja opintotuen saaminen toiseen korkea-asteen tutkintoon on todennäköisesti poissuljettu. Ja klinikkavaihe vaatii läsnäoloa opiskelupaikkakunnalla. Lääkärin sijaisuuksia ei voi vielä kolmannella vuodella tehdä, joten osa-aikaisia töitä löydettävä jostain muualta. Mutta mitä perhe sitten? Asuntolaina?

HUH HUH.

Onneksi motivaatio lääkisopintojen pariin pääsemisestä kova, kuten myös halu elämänmuutokseen. Helpolla ei asiat muutu, mutta ehkä muutos tuntuu sitten sitäkin paremmalta. Ja asioilla on tapana järjestyä!

Mutta ensin tietty pitää päästä sisään Ouluun, joten palataan näihin päänräjäyttäviin pohdintoihin 2.7. jälkeen jos on tarpeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti