perjantai 9. toukokuuta 2014

Motivaatio palannut

Huh, onneksi motivaatio ja hyvä hakufiilis on palannut. Ihan ihmetyttää, miten voi ajatukset välillä mennä ihan vääriä raiteita muutaman päivän ja sitten taas kirkastuu. Aikaa ei tosiaan ole enää paljoa ja tulevan viikon kesälomapätkä (lue: lukuloma) määrittelee aika lailla sen, kuinka hyvin tulen olemaan valmistautunut kokeeseen. Töissä on ollut ihan älytöntä härdelliä ja mun lomasuunnittelma on ollut uhattuna. Lomani aion kuitenkin pitää, tuskin firma kaatuu sillä aikaa...

Valmennuskurssilla alkaa huomisesta intensiivinen jakso, kun lähes joka päivälle on jotain seuraavan viikon aikana. Viimeinen simuloitu koe on nyt sunnuntaina ja odotan parempaa pistesaalista kuin ekasta kokeesta. Tuntuu tosi epärealistiselta, että kurssi loppumaisillaan ja pääsykoe nurkan takana.

Pääsykoetta edeltävälle illalle olen sopinut muutaman muun hakijan kanssa treffit. Tarkoitus olisi mennä syömään, mutta voi olla ettei ole oikein kellään nälkä :)


3 kommenttia:

  1. Mitä sait viime simuloidusta? Ja tsemppiä seuraavaan!! Mulla on kans kaksi harjotuspääsykoetta vielä, yksi per viikko. Toisestakin sain 60% pojoista. Jännää toi pääsykoe. :)

    Kuulostaa just kivalta noi vikan illan treffit. Itsekin olin viime vuonna ed. iltana Tutankhamonin kanssa jokilaivalla. :D

    VastaaPoista
  2. En saanut viime simuloidusta paljoakaan pisteitä, noin puolet parhaimman pisteistä sijoittuen keskitasolle kurssin tyypeistä. Mutta en tosiaankaan ollut pettynyt, koska ajankäyttö meni ihan metsään ja monta tehtävää jäi tekemättä. Myös monivalinnat kämmäsin täysin, joten itse ainakin koen että simuloidut on todella hyvä keino oppia tekemään koe oikein ja ymmärtää miten se pitää tehdä.

    VastaaPoista
  3. Ja tosiaan kyseessä oli eka koe sitten vuoden 1995 lääkiksen pääsykokeen :)

    VastaaPoista