maanantai 27. tammikuuta 2014

Epäuskoa

Enpä ole saanut vielä valmennuskurssille ilmoittauduttua... Viikonloppuna iski epäusko pääsykokeiden osalta ja mielessä pyöri, että miksi mennä kurssille ja laittaa siihen rahaa kiinni, kun en kuitenkaan sisään pääse. Mutta en ole luovuttanut enkä luovuta!

Kemian luku menossa edelleen ja olen käynyt läpi asioita, jotka ovat jääneet kirjoista epäselväksi. Onneksi on netti ja Youtube, josta löytyy hyvin lisäapuja. Muun muassa sp-hybridisaatio ja sigma- sekä piisidokset eivät auenneet minulle lukion kirjasta, mutta netistä löytyneen videon avulla asian selkisi hienosti.

Biologiaa olen myös aloittanut, mutta kovin pitkälle en ole vielä päässyt. On ollut tosi mielenkiintoista käydä läpi lukion oppimääriä.

Plan B:n osalta tuli hieman lunta tupaan. Lappeenrannan teknillisen yliopiston KTM-ohjelman (työn ohella suoritetava) hakukelpoisuuksia oli muutettu ja se ovi sulkeutui minulta ainakin tämän vuoden osalta. Ohjelmaan lisätty vaatimus on: suomalaisella yliopistotutkinnolla tai ylemmällä amk-tutkinnolla hakevalla tulee olla suoritettuna liiketaloustieteellisiä opintoja vähintään 24 opintopistettä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti