sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Kahdeksan viikkoa kokeeseen

Ei mitään uutta tämän auringon alla. Valmennuskurssi menee eteenpäin ja sieltä on tullut hyvää selvyyttä itselle siitä, mitä asioita pitää opiskella paremmin. Tänään kurssilla tehtiin monivalintaharjoituksia bilsasta ja osa kysymyksistä meni hyvin ja tiesin heti vastauksen. Mutta osa meni täysin arvailuksi. Ne jutut jota olen kurssin luennolla ollut kuulemassa meni hyvin ja ne joita olin lukenut itse kirjasta, meni huonosti. Kertaamista vaatii hormonit ja ruoansulatus, hermosto ja aistit meni hyvin.

Yliopistohaku sulkeutuu tiistaina, joten kaikki kipin kapin kupongit täyttämään!

Viikolla olin taas työreissussa ja tiistaina pitää taas mennä. Jospa sitten menot rauhoittuisi, huoh.

2 kommenttia:

  1. Tuttu tunne tuo reissaaminen, itsekin olin viikon 12 Kalifornian auringossa työhommissa ja -9h aikaerossa 10-12 tuntista päivää vedettiin ja kotimaassakin kiirettä pitelee eli on oma valmistautuminen vähän niinkuin aloittamatta.

    Oulussa sitten kokeessa kamppaillaan, kun olit kerran sinne tulossa samalle viivalle. No, minusta ei liene vastusta, sillä edelleen 'minimienergiaperiaatella' mennään ja dementian loitonnuksen vuoksi käyn tietämykseni testaamassa ja vieläkään en ole uuden OPS:n mukaisia materiaaleja hommannut :)

    Sinulla on kuitenkin haku tosimielellä menossa ja jaksat kursseillakin käydä - joten onnea vain koitokseen ja nähdään toukokuun lopulla Oulussa kokeen kimpussa.

    T: älyvuodon LL

    VastaaPoista
  2. Oulussa sitten nähdään! Ja kiitos tsempeistä. Lycka till sinullekin :)

    VastaaPoista