tiistai 18. maaliskuuta 2014

Huh huh!

Ensimmäinen valmennuskurssi-ilta takana. Aika meni todella nopeasti asioita ihmetellessä, meitä oli vain neljä uutta opiskelijaa jo aiemmin aloittaneiden lisäksi. Ilta alkoi kemialla ja voin sanoa olevani hieman kauhuissani siitä tahdista millä asiaa käytiin läpi. Aiheena oli liukoisuuslaskut ja voin myöntää olleeni pihalla kuin lumiukko. Asia ei siis ollut mitenkään uutta, mutta se tahti jolla esimerkkitehtävät käytiin läpi... Fysiikan luennon aiheena oli sähkökenttä ja tahti oli rauhallisempi. Ei tullut samanlaista "apua mä en osaa mitään"-tunnetta. Tietty, aihealue hyvin tuttu.

Eli taisi käydä päinvastoin kuin arvailin, eli kemiassa tulee olemaan ne suurimmat haasteet ja fysiikka menee paremmin. Olen tietty lukenut korkeakoulussa fysiikka useamman kurssin, mutta kemiaa en yhtään. Eli kemiasta lähettiin aika pitkältä tyhjältä pöydältä kun kaikki 20 vuoden takaiset lukio-opinnot täysin unholassa.

Tänään olisi taas kemian tunti, mutta ei muuta. Vähän harmittaa lähteä Helsinkiin 1.5 tunnin takia (asun noin tunnin matkan päässä), mutta aion kyllä mennä. 

4 kommenttia:

  1. Tahti saattaa aluksi tuntua hirmuiselta, mutta kyllä siihenkin oppii. :) Ja pidä etuna sitä, että sinulla on vahva fysiikka, varsinkin kun monet kokevat fysiikan heikoimmaksi alueekseen!

    VastaaPoista
  2. Olet kyllä sissi!! Ja ei kuule iällä mitään väliä, tänä vuonna lääkiksen aloittanut vanhin täällä Oulussa oli 50-vuotias lentotekniikan diplomi-insinööri :D

    VastaaPoista
  3. Hyvä kuulla että monenlaista porukkaa löytyy opiskelijoista!

    VastaaPoista