torstai 3. huhtikuuta 2014

Oulun hakijamäärät 2014

Älyvuodossa oli tietoa Oulun hakijamääristä:
  • yleiselle on hakenut 1053 (viime vuonna 970) ja hampaalle 323 (viime vuonna 307)
  • yleiselle hakijoiden lisäys 8.5% ja sisäänottomäärän lisäys (18%) -> hakijalisäys suhteessa sisäänottomäärän kasvuun pieni
Aika monella Älyvuodossa kirjoittelevalla Ouluun hakijalla oli pelko, että hakijamäärä räjähtää reippaasti ylöspäin sisäänottomäärän kasvun vuoksi. Mutta taitaa Oulu olla sen verran kaukana Etelä-Suomesta katsottuna, että se rajoittaa hakijamääriä. 

4 kommenttia:

  1. Kiva lukea sun ajatuksia blogista, kurkkailen tänne jatkossakin! Helsingin hampaalle oli hakijamäärä kasvanut 340:stä 349:ään, muutos alle 3%, mutta huonompaan suuntaan kuitenkin. On kyllä vaikea tietää, kuinka kauas oma taitotaso jää vaaditusta näin ekaa kertaa hakiessa. Ehkä simuloidusta saa sitten jotain osviittaa ja potkun takalistoon. Lykkyä tykö ja kokeessa nähdään!

    -Julia

    VastaaPoista
  2. Julia: Moi ja kiva kun kävit lukemassa! Kokeessa nähdään sunnuntaina!

    VastaaPoista
  3. Simuloiduista voi kyllä saada myös ihan vääriä potkuja. Tiedän niitä, jotka saivat simuloiduista 0, mutta pääsivät sisään, mutta myös niitä, jotka ylpistyivät hyvin menneestä simuloidusta eivätkä päässeet. Hyvää kokemusta se koe tietty on, mutta onhan se pääsykoe aina adrenaliineineen huikea kokemus. ;)

    VastaaPoista
  4. Mikko: Saat pääsykokeen kuulostamaan huvipuiston pääylöspäin-laitteelta,viimeisen lauseen perusteella :)

    VastaaPoista