maanantai 28. huhtikuuta 2014

Ajatuksia arjesta mahdollisena lääkisopiskelijana

Vaikka olenkin kovin pessimistinen oman sisäänpääsymahdollisuuteni suhteen, niin olen kuitenkin käynyt PSOAS:n sivuilla kurkkimassa millaisia asumisvaihtoehtoja Oulussa olisi. Myös VR:n aikatauluja olen selaillut sekä tutkaillut lentojen hintoja.

Arki opiskelijana muodostuisi sellaiseksi, että viikonloput viettäisin omassa kodissa perheen kanssa ja viikolla tarpeelliset päivät Oulussa. Reissaamista tulisi valtavasti, mutta matkustusaika on perheelliselle hyvää opiskeluaikaa. Ekana vuonna Oulun lukujärjestys kevyt läsnäolopakkoa vaativien kurssien osalta, mutta viimeistään klinikkavaiheessa pitäisi asumisjärjestelyjen olla pysyvämpiä.

Meidän perheellä omistusasunto Etelä-Suomessa ja asuntolainaan menee kiitettävästi kuussa rahaa. Tämän vuoksi opiskelukämpän pitää olla niin halpa kuin mahdollista. Alla kuva halvimmasta solukämpästä joka PSOAS:lta löytyy. Hieman eroaa nykyisestä asumismuodosta :) Mutta minulle on ihan sama millainen kämppä olisi, kunhan on lämmintä ja sängyssä sopiva patja!



2 kommenttia:

  1. Heippa! Mistä löysit tuon Oulun ensimmäisen vuoden lukkarin? Olen sitä yrittänyt etsiä, mutta ei vaan pistä silmään. Kiinnostaa, koska itselläni on samanlainen tilanne edessä kuin sinulla jos ovet aukeavat. Olisiko siis linkkiä?

    VastaaPoista
  2. Sain lukkarin suoraan yhdeltä Oulun opiskelijalta, linkkiä ei siis ole.

    VastaaPoista