tiistai 15. huhtikuuta 2014

Kannustusta kaivataan!

Nyt on sellainen viikko menossa, että tuntuu ihan tyhmältä yrittää opiskella pääsykokeeseen. Tyhmä tunne johtuu siitä, että luottamus omaan osaamiseen on aika vähäinen ja jäljellä oleva aika on rajallinen. Eli tsemppiä ja kannustusta nyt kaivattaisiin!

9 kommenttia:

  1. Mutta onhan tässä vielä aikaa. Ja sulla on sentään tuo DI-pohja jo, joka varmasti tuo sellaista valmiuksia joita isolla osalla lukiopohjalta hakevilla ei ole. Tsemppiä keväälle!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tuli tarpeeseen :) Se missä en nuoremmille pärjää, on yksityiskohdat. Bilsan osalta ei vaan pysty kaikkea omaksumaan heti ja muistamaan monia deltaljeja.

    Eilen valmennuskurssilla juttelin muutaman henkilön kanssa, joilla menossa kolmas tai neljäs haku. Se myös lamaannutti pahasti :/ Mutta pakko se on luottaa itseensä ja mennä pääsykokeeseen tekemään parhaansa.

    VastaaPoista
  3. Täältäkin rutkasti tsemppiä!! Osaat kyllä, ei se DI-tutkinto ihan ilmaiseksi ole tullut. Aika on rajallinen, mutta ainahan se on. Mua on lohduttanut ajatus, että ei sitä pääsykoetta täydellisesti tarvitse osata, tarpeeksi hyvin vain. Unohda muut, tiedän että helpommin sanottu kuin tehty. Pääsykoe on kuitenkin yksilösuoritus. Sulla on vielä vaikka kuinka paljon aikaa opetella bilsan yksityiskohtia! Mä oon lukenut ja laskenut sähkökurssin ainakin kolmeen kertaan, yrittänyt etsiä monesta eri lähteestä tietoa, todella yrittänyt ymmärtää, ja silti en pärjää laskuissa... :/ Mut hei, oon saanut sellaisen käsityksen, että biologia ei oo se ratkaiseva tekijä, vaan fysiikka. Fysiikka erottelee pääsykokeessa jyvät akanoista... joten sun pitäis olla melko vahvoilla. :)

    VastaaPoista
  4. Viime vuonna meidän valmennuskurssin opettaja laskeskeli noita pisteiden jakautumisia bi/fy/ke kesken ja suurinpiirtein ne menee tasan eli vaikka yksi aine olis heikompi, voi sitä kompensoida toisella vahvemmalla.

    VastaaPoista
  5. Tsempit täältäkin suunnalta!! Vaikka aikaa tuntuu olevan enää vähän, niin on niitä päiviä kuitenkin vielä jäljellä! Vielä ehtii nippelitietoja oppimaan! :)

    VastaaPoista
  6. Voi kuule, oon varma että sun pohjasta tulee olemaan hyvä apu. Vielä on yli kuukausi aikaa, joten jos tunnet piston sydämessäsi että oot koittanut lipsua tai luistaa haastavista tehtävistä, niin nyt on aika korjata asia! :) Niin moni hakija tulee yllättymään positiivisesti kesällä, toivon että sä oot yks heistä.

    VastaaPoista
  7. Te olette ihan mahtavia! KIITOS!

    VastaaPoista
  8. Paljonpaljonpaljon tsemppihalauksia täältä!!! Usko vaan itsees j tee parhaasi. Kaikki tuo hikinen työ on tän koulun arvosta (;

    VastaaPoista