keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Kemian yo lähestyy ja hakupapereiden täyttöä

Kemian yo-kirjoitukset ovat perjantaina ja samalla linjalla mennään kuin fyssan ja enkun kokeessa, eli valmistautumattomana. Enkun koe viime perjantaina ei ollut mikään helppo, tekstit oli aika monipuolisia sanastoiltaan. Vaikka käytän englantia joka päivä töissä ja luen teknistä tekstiä, materiaalin ymmärtäminen meni joissain kohdin ohi.


Vielä en ole saanut tuloksia fyssasta, mutta tällä viikolla niitä pitäisi saada. Vähän jännittää miten meni. Fiilis kokeesta oli kuitenkin helppo, mutta....


Eilen sitten aukesi korkeakouluhaku Opintopolku.fi-sivuilla ja heti kävin täyttämässä kupongit. Sivusto oli ihan p*ska, backspacen painaminen tyhjensi ruudun ja jouduin täyttämään hakukohdesivun varmaan kymmenen kertaa. Haku lähti nyt sitten Oulun hampaalle, kandikiintiöön. Pitkään olen miettinyt yleisen ja hampaan välillä, ja nyt päädyin hammaslääkikseen.


Jos ihme tapahtuisi ja pääsisin sisään, en tosiaankaan tiedä mitä tekisin. Minulla on asuntolainaa aivan järkyttävä määrä, koska ostin oman asunnon ja omistan vielä minun ja miehen yhteisestä kodista puolet. Yhteisen kodin lainasta toivon pääseväni eroon tämän vuoden aikana, mutta se ei ole täysin varmaan onnistuuko. Aikuiskoulutusrahalla en pysty mitenkään maksamaan kahden asunnon lainaa, hädin tuskin yhdenkään.


Mutta asioilla on tapana järjestyä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti