perjantai 14. helmikuuta 2014

Älyvuoto?

Melkein kriisiä pukkaa, kun aktiivisesti seuraamani Älyvuoto-sivusto ei toimi. Toiminta loppui alkuviikosta ja en ole löytänyt mistään infoa mikä on tullut. No, pitää opetelle elämään ilman muiden lääkispyrkijöiden jorinoita ja koittaa käyttää se aika itse kirjojen lukemiseen :)

Illat ovat kuluneet biologian neloskurssin aiheissa. Todella mielenkiintoista luettavaa! Aika vähän olen jaksanut lukea ja harjoitella iltaisin lasten nukkumaanmenon jälkeen, toivottavasti ensi viikon talviloma tuo reilusti lisätunteja lukemiseen. Lapset ovat saattaneet mennä unille vasta 21:30 aikaan ja sen päälle on ollut pakko hoitaa tiskit tms. Näiden pakollisten aktiviteettien jälkeen olen sitten opiskellut 1...1.5 tuntia.


4 kommenttia:

  1. Sama ongelma mullakin, nimittäin kriisi älyvuodon toimimattomuudesta! :D Oli pakko liittyä facebook-ryhmään, josko sieltä saisi infoa asiasta. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No irtosko inffoa :D itsellä tuli jo foorumia ikävä...

      Poista
  2. Itsellä myös sama kriiseily älyvuodon takia! Sen verran ovat infonneet että taustalla on kotisivujen palvelutoimittajan muutoksesta johtuvat syyt ja pitäisi korjaantua parissa päivässä... Ja tämä info tuli siis 13.2 eli kolme päivää sitten. :D

    VastaaPoista
  3. Eipä tunnu edelleenkään toimivan :/

    VastaaPoista